Vivera Watermatras

Winkelprijs: € 398,00

Vivera prijs: € 149,00

 • Gratis levering
 • 10 jaar garantie
 • Laagste prijs garantie
 • 14 dagen niet goed geld terug
 • Montage binnen 10 werkdagen
 • Geschikt voor ieder waterbed
op voorraad
op werkdagen voor 17:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
Stel hier uw watermatras samen

* Verplichte velden

Winkelprijs: € 398,00

Vivera prijs: € 149,00

Prijs inclusief BTW en gratis verzending
Nu bestellen via de telefoon
02 402 3073
Vandaag

Vivera watermatrassen: Absolute Top-Kwaliteit!

Topklasse voor het beste slaapcomfort

Een Vivera watermatras is een matras van merkbare topkwaliteit. Een absolute voorloper in haar klasse. Naast het enorme slaapcomfort geniet u van de beste materialen, milieu- en energievriendelijke toepassingen en een extra hoge levensduur. Ervaar de voordelen van de innovatieve oplossingen die bij het ontwikkelen van het Vivera watermatras zijn gebruikt.

De kenmerken van 's werelds beste watermatras
 • Geschikt voor ieder merk en model waterbed
 • Gemaakt uit hoogwaardig Mesamoll 2® gekeurd CE vinyl
 • Naar Europese richtlijnen geproduceerd
 • Nieuw vinyl en volledig vrij van zware metalen
 • Gelamineerde en voorgevormde antilek hoeken
 • Lasnaden hoogfrequent moleculair met elkaar verbonden
 • Minste lasnaden en alleen drukloos aan de onderzijde
 • Warmtebestendige thermovinylbodem voorkomt uitharden
 • Uniek luchtventiel voor het instellen van het waterniveau
 • Volledig hygiënisch en antiallergisch
 • Het stabilisatiesysteem is aan de bodem verbonden
Gratis bij dit watermatras
 • GRATIS Mesamoll 2® veiligheidsvoering (t.w.v. 99 euro)
 • GRATIS Mesamoll 2® thermodivider bij duo-set (t.w.v. 29 euro)
 • GRATIS Onderhoudspakket (t.w.v. 40 euro)
Geschikt voor ieder merk
en model waterbed
Leverbaar in
 • Mono en Duo systeem
 • Softside en Hardside uitvoering
 • Free, Light, Medium, Strong en Ultra stabilisatie
 • Ieder gewenste waterbed afmeting
Vivera Waterbedden; De beste service
 • 10 Jaar garantie
 • Voor 17.00 uur bestelt, morgen in huis
 • Laagste prijsgarantie
 • Meer dan 25.000 tevreden klanten
 • Uit voorraad leverbaar
 • Meer dan 2.500 positieve beoordelingen
 • Gratis verzending en retour
 • Meer dan 15 jaar ervaring in waterbedden
GRATIS bij dit watermatras Dit totaalpakket t.w.v. 169 Euro GRATIS!
Gratis
Veiligheidsvoering
t.w.v. 99 Euro
Gratis
Conditioner
t.w.v. 7,95 Euro
Gratis
Cleaner
t.w.v. 7,95 Euro
Gratis
Ontluchtingspomp
t.w.v. 9,95 Euro
Gratis
Reparatieset
t.w.v. 3,95 Euro
Gratis
Divider (alleen bij duo-set)
t.w.v. 30 Euro
Duurzaam Mesamoll 2® vinyl
Vivera watermatrassen zijn oersterk. Dat komt omdat ze geproduceerd worden van 20% dikker vinyl dan het standaard DEHP vinyl dat bij watermatrassen wordt gebruikt. Het door Bayer ontwikkelde Mesamoll 2 vinyl is niet alleen sterker, maar bovendien elastischer en volledig vrij van schadelijke weekmakers.
Langere levensduur door Mesamoll 2®
Bovenstaande tabel laat de vergelijking zien tussen Mesamoll 2® vinyl en standaard DEHP vinyl. Beiden vinyl soorten werden blootgesteld aan zouten en bacteriën in de Noordzee om de duurzaamheid te testen. Het veel gebruikt DEHP waterbed vinyl toont een beduidend grotere slijtage uitwerking op de elasticiteit en duurzaamheid van het vinyl. Echter het Mesamoll 2® vinyl is na 5 jaar nog steeds in topconditie!
Dat maakt Vivera watermatrassen duurzaam en milieuvriendelijk. Het geruisloos flexpatroon op het vinyl draagt bij aan een stillere nachtrust en betere aanpassing aan uw lichaam. Het Mesamoll 2® vinyl wordt door Vivera Waterbedden geleverd in de heldere kleur Ocean Blue.
Minder naden, minder slijtage
Naden in een watermatras zijn kwetsbaar. Het slimme design van het Vivera watermatras heeft de lasnaden daarom naar de bodem verplaatst. Ook liggen de naden verder naar de binnenzijde. Op plaatsen waar eerder een hoeknaad aangebracht werd, wordt bij het Vivera watermatras een flexibele 3D inzethoek geplaatst. Zo bereikt het watermatras een ideale pasvorm, zijn er minder lasnaden nodig en staat er minder spanning op de naden. De enkele lasnaden die het watermatras heeft, zijn met maximale overlap verstevigd en worden geseald via de nieuwste lastechnieken. De combinatie van minder naden en een perfecte pasvorm dragen bij aan een hoge levensduur van uw watermatras.
Eenvoudig vullen en ontluchten
Onderhoud van uw Vivera watermatras is eenvoudig. De unieke BlueMagic© vulopening is gegarandeerd lucht- en waterdicht en heeft een perfecte aansluiting voor vrijwel alle accessoires. Doordat elk matras een extra Airjet ontluchtingsventiel heeft, kunt u tijdens het vullen eenvoudig lucht verwijderen en het afvulvolume bepalen.
Uitstekende warmteverdeling
De vinylbodem van het Vivera watermatras brengt de warmte van het verwarmingselement over, zonder warmteverlies. Hierdoor ligt de benodigde maximale temperatuur van uw waterbedverwarming lager dan bij andere watermatrassen. Deze lagere temperatuur voorkomt het uitharden van het vinyl.
Optimale ondersteuning en stabiliteit
Reken bij een Vivera watermatras op de beste ondersteuning en rust voor uw lichaam. Thermisch gebonden polyestervezels zorgen voor een groot zelf herstellend vermogen van de stabilisatiematten. Geen grote drukpunten meer op uw heupen en schouders, maar een evenwichtige verdeling die garant staat voor de beste nachtrust. Doordat de stabilisatiematten zijn gekoppeld aan de onderzijde van het watermatras, kunnen ze niet verschuiven of dubbelklappen. Ook zijn de matten voorzien van drijvers die zorgen dat de matten altijd boven in het watermatras blijven.
Fibermatten voor demping en ondersteuning
De stabilisatiegraad van een waterbed wordt bepaald door het aantal fibermatten dat zich in de matras bevindt. Hoe meer fibermatten, hoe hoger de stabilisatiegraad. Bij een hogere stabilisatiegraad wordt de deining van de watermatras sneller gedempt en het lichaam meer ondersteund dan bij een lagere stabilisatiegraad. U kunt kiezen uit vijf verschillende stabilisatiegraden, oplopend in hoogte:
Free
Bewegingstijd
5-8 seconden
Light
Bewegingstijd
2-4 seconden
Medium
Bewegingstijd
1-2 seconden
Strong
Bewegingstijd
0-1 seconden
Ultra
Bewegingstijd
0 seconden
Percentage
0%
Percentage
60%
Percentage
80%
Percentage
100%
Percentage
120%
Lendensteun
Nee
Lendensteun
Nee
Lendensteun
Nee
Lendensteun
Ja
Lendensteun
Ja
Vindt u het prettig om ver in uw waterbed weg te zakken en mee te deinen op elke beweging? Kies dan voor stabilisatie Free. Houdt u van deining maar bent u ook gebaat bij meer ondersteuning? Kies dan voor Light stabilisatie. Zoekt u de ideale mix van stabiel slapen, voldoende ondersteuning en toch het duidelijke gevoel van op water slapen? Kies dan voor een Medium stabilisatie. De ingebouwde lendensteun van de Strong zorgt ervoor dat het zwaarste gedeelte van het lichaam maximaal ondersteund wordt. De zwaarst mogelijke stabilisatie die er is voor een waterbed vindt u bij de Ultra. De lendensteun geeft u nog eens extra ondersteuning.
Eén matras voor twee personen
Het Vivera Softside Mono watermatras bestaat uit één gedeelte. U ligt beide op hetzelfde watercompartiment. Houdt u hierbij rekening mee, dat bewegingen in het bed beter merkbaar zijn dan bij een duo watermatras, waarbij het geheel uit twee watermatrassen bestaat.
Twee matrassen in één bed (+49 Euro)
Met de Softside Duo geniet u van persoonlijk comfort. Door gebruik te maken van twee watermatrassen in uw bed, kan er voor ieder watermatras een eigen volume, stabiliteit en temperatuur gekozen worden. Onze Duo watermatrassen worden specifiek voor de linker of rechter kant geproduceerd. Aan de kant van de schuimranden is het watermatras schuin gesneden, terwijl in het midden het matras recht is. Hierdoor wordt een ideale pasvorm aan de schuimranden bereikt en voelt u geen scheiding in het midden. Tussen beide matrassen wordt een niet voelbaar flexibele thermodivider geplaatst die de warmteoverbrenging tegen gaat. De divider wordt gratis meegeleverd. De thermodivider is gemaakt van hetzelfde Mesamoll 2® vinyl als het watermatras en zorgt ervoor dat de temperatuur van het ene matras de temperatuur van het andere matras niet beïnvloed. Het is mogelijk om alleen een linker of alleen een rechter watermatras te bestellen. Wij raden u echter aan om altijd beide matrassen tegelijkertijd te vervangen. Zo is er het minste kans op uitharding door conflicterende weekmakers.
Softside Watermatrassen
De Softside watermatrassen zijn geschikt voor waterbedden met zachte schuimranden die schuin aflopen aan de binnenkant. De watermatrassen zijn in werkelijkheid kleiner dan de totale buitenmaat van het waterbed. Bij uw bestelling kiest u als afmeting de buitenmaat van uw waterbed inclusief de schuimranden. Vivera Waterbedden levert u de juiste afmeting watermatrassen voor uw softside waterbed.
Hardside Watermatrassen (+49 Euro)
De Hardside watermatrassen zijn geschikt voor waterbedden zonder schuimranden. De watermatras ligt opgesloten in de omranding van uw ledikant. Bij uw bestelling kiest u als afmeting de werkelijke maat van de watermatrassen. Dat is de binnenmaat van het ledikant.
Bij aankoop van een Vivera watermatras ontvangt u gratis een veiligheidsvoering. Een onmisbaar accessoire bij het vervangen van uw watermatras. Conflicterende weekmakers krijgen zo niet de kans om uw nieuwe vinyl aan te tasten. U voorkomt uitharding en mogelijk lekkage. De Vivera veiligheidsvoering is gemaakt van hetzelfde Mesamoll 2® vinyl als het watermatras. Met handige voorgevormde hoeken in de voering wordt het naar buiten om de schuimranden gevouwen. De verstevigde lasnaden voorkomen inscheuren.
GRATIS Mesamoll 2® veiligheidsvoering (t.w.v. 99 Euro)
Veiligheidsvoering
Softside Basic
Softside waterbedden
met ongedeelde schuimrand
Veiligheidsvoering
Softside Split
Softside waterbedden
met gedeelde schuimrand
Veiligheidsvoering
Hardside
Voor Hardside waterbedden
GRATIS Mesamoll 2® divider
(t.w.v. 29 Euro)
Koopt u een complete set Softside Duo watermatrassen, dan ontvangt u bovendien gratis de Mesamoll 2® thermodivider. Deze niet voelbaar flexibele divider wordt tussen de twee watermatrassen geplaatst en zorgt ervoor dat ieder matras zijn eigen temperatuur houdt. De divider is gemaakt van hetzelfde Mesamoll 2® vinyl als het watermatras. Zo wordt uitharding door conflicterende weekmakers uitgesloten.
GRATIS Onderhoudspakket
(t.w.v. 39 Euro)
Alles wat u nodig hebt om uw watermatras schoon, fris en in een optimale conditie te houden vindt u in het complete onderhoudspakket. U krijgt het hele pakket gratis bij de bestelling van een Vivera Watermatras.
Bestaande uit:
1x Waterbed Conditioner
1x Waterbed Cleaner
1x Ontluchtingspomp
1x Reparatiesetje
Zelf monteren of laten installeren?

Wilt u de watermatras(sen) zelf monteren? Prima! Met de duidelijke montagehandleiding die bij ieder watermatras wordt meegeleverd, gaat het zeker lukken. Wanneer u echter het monteren liever overlaat aan één van onze ervaren monteurs, regelen wij dat natuurlijk graag voor u. Onze monteurs vullen niet alleen het watermatras, maar zorgen desgewenst ook voor het leeghalen van uw oude watermatras. Bovendien geven de monteurs altijd waardevolle tips en adviezen over het onderhoud en gebruik van uw waterbed, zodat u zo lang mogelijk van uw waterbed in optimale conditie kunt genieten.

Wanneer u kiest voor montage door één van onze monteurs dan neemt de monteur 24 uur na bevestiging van uw bestelling contact met u op om een afspraak te maken voor het leveren en monteren van uw watermatras. Dit kan al binnen 5 werkdagen (België 10 werkdagen) na bevestiging van de bestelling. De monteur spreekt dan een dagdeel met u af waarop hij mét het product bij u langskomt, zodat u voor levering en montage maar 1x thuis hoeft te blijven.

LET OP: Bestelt u meerdere waterbed onderdelen voor hetzelfde waterbed? Dan hoeft u maar voor 1 onderdeel de montage te selecteren.

 
Product Foto's
Leverwijze
Wanneer wordt mijn bestelling afgeleverd?

Wanneer u een bestelling plaatst wordt u nog dezelfde of eerstvolgende werkdag gebeld door één van onze medewerkers om de bestelling te controleren. Als wij de bestelling niet telefonisch met u kunnen verifiëren, zal deze helaas nog niet worden verzonden. U kunt tijdens dit gesprek ook aangeven op welke dag u uw bestelling graag afgeleverd wilt krijgen. U kiest een afleverdag van maandag tot en met vrijdag. Bestellingen voor verwarmingen en/of onderhoudsprodukten worden zonder telefonisch contact direct na het ontvangen van de betaling verstuurd. De levering van uw bestelling vindt plaats op werkdagen tussen 9.00 – 17:30 uur.

LET OP: Voor levering op de Waddeneilanden zijn er bijkomende leveringskosten. Bij de Vivera klantenservice kan informatie ingewonnen worden over de bijkomende kosten.

Hoe ontvang ik mijn bestelde waterbed?

Uw waterbed is altijd verdeeld in losse handzame pakketten, verpakt in een grote doos, op een pallet van maximaal 75 cm breed, 225 cm lang en 175 cm hoog. Deze pallet wordt door de chauffeur tot aan uw voordeur op de begane grond gebracht. Staan er op de weg naar uw voordeur obstakels zoals tuinhekjes, dan levert de chauffeur uw bestelling tot aan dit punt. U opent vervolgens zelf de doos en draagt de handzame pakketjes naar de slaapkamer.

Hoe ontvang ik mijn bestelde waterbed onderdelen?

Uw bestelling van losse onderdelen wordt bezorgd door een post- en pakketdienst. U ontvangt uw bestelling aan de voordeur op de begane grond.

Wat moet ik doen op de afleverdag?

Op de afgesproken dag moet u tussen 9:00 en 17:30 uur thuis zijn om uw bestelling te ontvangen. Bent u niet thuis? Dan brengen wij de eventuele kosten van een tweede aflevering bij u in rekening. Om 16.00 uur uw bestelling nog niet binnen? Bel dan voor de zekerheid even met Vivera Waterbedden. In 98% van de bestellingen wordt de zending op de afgesproken dag afgeleverd, maar het kan voor komen dat de chauffeur door onvoorziene problemen op de weg een dag later moet komen.

Betaling onder rembours?

Wanneer u heeft gekozen voor betaling onder rembours, betaalt u uw bestelling contant en met gepast geld aan de chauffeur. Betalen met PIN, cheques of creditcard is niet mogelijk. Bewaar uw betalingsbewijs bij uw eigen administratie.

Wat moet ik doen direct nadat ik mijn bestelling heb ontvangen?

Als eerste stap is het zeer belangrijk om goed te controleren of alle geleverde componenten overeenkomen met de componenten die staan vermeld op uw factuur. Deze factuur heeft u digitaal als PDF van ons ontvangen en hij zit óók als pakbon op de zending geplakt. Komen alle artikelnummers én aantallen overeen met wat er vermeldt staat op de factuur? Dan kunt u aan de slag. Let op! Begin nooit met installeren als u onderdelen mist. Neem dan telefonisch contact met ons op.

Kan ik het waterbed zelf in elkaar zetten?

Ja, zeker. U kunt uw waterbed met de handleiding erbij eenvoudig zelf installeren. De link naar deze handleiding staat in de orderbevestiging die u per mail ontvangt.

Waar moet ik op letten bij het installeren?

Het is verstandig om eerst goed te controleren of alle geleverde componenten overeenkomen met de componenten die staan afgebeeld in de handleiding. Daarna kunt u uw waterbed(onderdeel) stap voor stap zelf installeren. Hulp Nodig? Bel ons gerust!

Kan ik mijn waterbed(onderdeel) ook laten monteren?

Ja, dit kan zeker. Wanneer u een bestelling plaatst wordt u nog de zelfde dag of de eerst volgende werkdag gebeld door één van onze medewerkers om de bestelling te controleren. Vervolgens neemt de monteur zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te plannen voor montage. Doorgaans kan uw waterbed(onderdeel) binnen 10 werkdagen worden gemonteerd.

Betaalmethodes

Door de beste technieken te gebruiken hebben wij onze website beschermd en bieden wij u alleen veilige betaalmethodes. Hieronder vind u een overzicht van de betaalmethodes in onze checkout.

iDEAL (alleen Nederland)

Heeft u toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

De voordelen op een rij:

 • Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank zonder extra kosten.
 • Op werkdagen voor 12:00 uur (complete bedden) of 17:30 uur (onderdelen) met iDEAL besteld? De volgende werkdag in huis!
Bankoverschrijving

Vooruitbetalen via een bankoverschrijving betekent dat u, na het invoeren van uw bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op onze bankrekening. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van uw bank. U wordt automatisch doorgeleid naar een informatiepagina met de betaalgegevens voor de overboeking. U kunt deze gegevens vervolgens naar uw e-mail laten versturen.

Bij een overboeking moet u rekening houden met 2 á 3 werkdagen alvorens wij uw bestelling kunnen verwerken.

Betalen via Paypal

Bij PayPal kunt u direct afrekenen met uw betaalrekening of creditcard. Waar u bij iDEAL tijdens het betaalproces direct wordt doorgestuurd naar uw bank, maakt u bij PayPal gebruik van een account dat fungeert als een soort portemonnee.

De voordelen op een rij:

 • Snel afrekenen zonder extra kosten
 • PayPal beschikt over geavanceerde systemen voor fraudepreventie waarmee uw financiële transacties goed worden beveiligd.
 • Op werkdagen voor 12:00 uur (complete bedden) of 17:30 uur (onderdelen) met PayPal besteld? De volgende werkdag in huis!
Creditcards

Wij accepteren Visa en MasterCard. Na het kiezen van de betaalwijze Visa of MasterCard wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina, waar u uw kaartnummer, vervaldatum en kaart verificatiecode op een veilige manier kunt ingeven.

De voordelen op een rij:

 • Snel afrekenen zonder extra kosten
 • Uw creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.
 • Op werkdagen voor 12:00 uur (complete bedden) of 17:30 uur (onderdelen) met uw creditcard afgerekend? De volgende werkdag in huis!
Betalen onder rembours (meerprijs 20,00 EURO)

U heeft de mogelijk uw aankopen onder rembours te betalen. Na het plaatsen van uw order verzenden wij deze vervolgens direct, mits uw order op voorraad is en u de bestelling voor 12:00 uur (complete bedden) of 17:30 uur (onderdelen) heeft gedaan. Vervolgens kunt u het bedrag contant aan de koerier betalen. Snel en efficiënt.

De voordelen op een rij:

 • Pas betalen zodra u de goederen ontvangt
 • Op werkdagen voor 12:00 uur (complete bedden) of 17:30 uur (onderdelen) besteld? De volgende werkdag in huis!
Direct eBanking & MisterCash (alleen België)

Met DIRECTebanking & MisterCash kunt u via uw eigen bank online betalen. Door online met deze methode te betalen is de betaling veilig en snel gedaan en kan uw bestelling zo snel mogelijk verwerkt worden.

De voordelen op een rij:

 • Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank.
 • Op werkdagen voor 12:00 uur (complete bedden) of 17:30 uur (onderdelen) met DIRECTebanking of MisterCash betaald? De volgende werkdag in huis!
 • Betalingen via DIRECTebanking of MisterCash zijn kostenloos
Maestro (alleen België)

Via Maestro betaalt u uw bestelling razendsnel met uw Maestro betaalkaart. De betaling wordt direct voor u verwerkt waarna uw bestelling direct in behandeling genomen kan worden.

De voordelen op een rij:

 • Snel, simpel en veilig online betalen met uw creditcard zonder extra kosten
 • Op werkdagen voor 12:00 uur (complete bedden) of 17:30 uur (onderdelen) met Maestro betaald? De volgende werkdag in huis!
Klanten reviews

Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf uw eigen review

U schrijft een review over: Vivera Watermatras

Showroom
Apeldoorn (Uitsluitend op afspraak)

Het Rietveld 57 C
7321 CT Apeldoorn

Klik hier voor een weergave in Google Maps

Openingstijden (op afspraak)

maandag09:00 - 17:30
dinsdag09:00 - 17:30
woensdag09:00 - 17:30
donderdag09:00 - 17:30
vrijdag09:00 - 17:30

Let op: De showroom in Apeldoorn is uitsluitend geopend op afspraak. Bel 0800- 2244888 voor een afspraak.

Wat kunt u bekijken?
In de stand van Vivera Waterbedden staat zowel het model Elegance als het model Royal opgesteld. Beide bedden zijn uitgevoerd met duo watermatrassen in de stabilisaties Light, Medium, Strong en Ultra. Door proef te liggen kunt u eenvoudig de verschillende stabilisaties vergelijken.