Toggle Nav
Vivera België België Vivera Nederland Nederlands

Onderwerp

Montage

Montage Service in Nederland en België (Alleen Vlaanderen)

Wij adviseren u om het monteren van uw waterbed over te laten aan één van onze ervaren monteurs. Ze zetten niet alleen het hele waterbed voor u in elkaar, maar zorgen desgewenst ook voor de demontage van uw oude waterbed. Bovendien geven de monteurs altijd waardevolle tips en adviezen over het onderhoud en gebruik van uw waterbed, zodat u zo lang mogelijk van uw waterbed in optimale conditie kunt genieten.

Wilt u het waterbed liever zelf monteren? Prima! Met de duidelijke montagehandleiding die bij ieder waterbed wordt meegeleverd, kunt u daarmee zelf aan de slag.

Binnen 10 werkdagen gemonteerd

Wanneer u kiest voor montage door één van onze monteurs dan neemt de monteur 24 uur na bevestiging van uw bestelling contact met u op om een afspraak te maken voor het leveren en monteren van uw waterbed. Dit kan al binnen 10 werkdagen na bevestiging van de bestelling. De monteur spreekt dan een dagdeel met u af waarop hij mét het product bij u langskomt, zodat u voor levering en montage maar één keer thuis hoeft te blijven.

Onderhoud

Naast het (de)monteren van uw waterbed, kunt u ook nog kiezen voor een extra service, namelijk een periodieke onderhoudsservice. Halfjaarlijks of jaarlijks komt één van onze ervaren monteurs langs om onderhoud aan uw waterbed te verrichten.

Let op: Niet overal in België verzorgen wij de montageservice. Op onderstaande kaart ziet u of wij in uw postcodegebied de montageservice aanbieden, dit doen wij in de blauw gekleurde gebieden. Twijfelt u of wij in uw postcodegebied de montage verzorgen? Neem dan contact op met onze klantenservice.