Toggle Nav
Vivera Belgiƫ Nederlands Vivera Nederland Nederlands

Onderwerp

Terug naar onze klantenservice

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw product via onze webwinkel? Dan kunt u de bestelling binnen 14 dagen herroepen. Deze termijn gaat in op de dag dat u, of een door u aangewezen derde (niet de vervoerder) het product heeft ontvangen.

Neem contact op met onze klantenservice via ons gratis telefoonnummer om de overeenkomst te herroepen. U kunt ook gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping welke u onderaan deze pagina vindt (PDF-bestand), maar bent hiertoe niet verplicht. Wij zullen u zo spoedig mogelijk via email een bevestiging van uw herroeping sturen. Tijdens de zichttermijn dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U zal het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Eventuele schade bij retournering wordt in mindering gebracht van het terug te storten bedrag.

Wanneer u gebruik maakt van het herroepingsrecht ontvangt u de terugbetaling van het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding, retour op uw rekening. U heeft na de aanmelding 14 dagen om de producten te retourneren. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U bent alleen gehouden de eventuele kosten van een dienst te betalen tot het moment van ontbinding.

Uitzonderingen herroepingsrecht

Alle op maat gemaakte producten van de Royal, Royal Box en Elegance Box collectie, zijn maatwerkartikelen en vallen niet onder het herroepingsrecht. Als u een maatwerkartikel door Vivera Waterbedden laat produceren dient het artikel door u te worden afgenomen. Maatwerkproducten kunnen niet worden geannuleerd en u heeft geen recht op retournering van de gemaakte kosten. Ook voor de door ons aangeboden montagediensten geldt het herroepingsrecht. In het geval van diensten verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u de dienst heeft gekocht. Voor terugbetaling geldt hetzelfde als hiervoor aangegeven voor het herroepingsrecht bij producten.

Retourprocedure pakketten (Onderdelen en onderhoudsproducten)

Neem contact op met onze klantenservice voor een retourformulier en een retourlabel. Hiermee kunt u kostenloos het product retourneren.

Zo verzendt u een pakket aan ons terug:

  • Verpak het product zorgvuldig - het liefst in de orginele verpakking.
  • Print het retourformulier en de retourlabel en plak deze zichtbaar op het pakket.
  • U kunt uw pakket bij een van de postkantoren afgeven.

T.a.v. Retouren Vivera Waterbedden
Het Rietveld 57 C
7321 CT Apeldoorn

Retourprocedure complete waterbedden

Neem contact op met onze klantenservice voor een retourformulier. Postpakketten kunt u gratis aan ons retourneren wanneer u eerst contact opneemt met de klantenservice voor een gratis retourlabel. Indien uw zending te groot is voor een regulier postpakket of u wenst op eigen initiatief te retourneren, dan kunt u het pakket terugsturen op eigen kosten. Indien u binnen de zichttermijn het waterbed wilt retourneren, zullen wij een afspraak maken met de transporteur om het product bij u op te halen. Hiervoor betaalt u geen kosten. Zorg ervoor dat u een stevige verpakking gebruikt voor het retourzenden. Indien redelijkerwijs mogelijk, gebruik dan de originele verpakking. Na de zichttermijn van 14 dagen bieden wij u alsnog de mogelijkheid het waterbed te retourneren binnen uiterlijk 90 dagen na ontvangst. Zie de pagina proefslapen voor meer informatie hierover.

Download herroepingsformulier