Superdeal van Vivera Waterbedden

Bij aankoop van een compleet waterbed ontvangt u tijdelijk €250 korting + een uitgebreid pakket waterbedtextiel, bestaande uit een dekbed, twee hoofdussens en een hoeslaken in de kleur wit. Dit textiel is speciaal ontwikkeld voor waterbedden.

 

Ventilerend dekbed voor waterbedden

Dit dekbed met een 100 procent synthetische vulling is speciaal ontwikkeld voor waterbedden. Het dekbed voelt licht en zacht, maar isoleert en ventileert uitstekend. Met name voor mensen die hun dekbed regelmatig willen wassen of last hebben van een allergie is dit dekbed met holle vezel zeer geschikt. Hierdoor wordt vocht gemakkelijk afgevoerd.

Voor een meerpijs van +39 euro ontvangt u in plaats van een dekbed een 4-seizoenen dekbed inclusief één hoeslaken en twee hoofdkussens.

Pas zelf de dikte van uw hoofdkussen aan

Het bolletjeskussen is voorzien van een ritssluiting en heeft een uitneembare vulling, waardoor u zelf de dikte van uw kussen kunt bepalen. Als u op uw waterbed ligt, verplaatst u namelijk een deel van het water richting uw nek. Hierdoor ligt een normaal, dikker kussen niet altijd comfortabel. Met het speciale hoofdkussen voor waterbedden ligt uw nek altijd in een comfortabele positie. Dit kussen biedt het comfort van dons en de praktische eigenschappen van synthetisch: anti-allergisch en wasbaar op 60 graden. Het kussen is ook geschikt voor in de droger.

Elastisch jersey hoeslaken

Dankzij de elastische eigenschappen van het jersey hoeslaken rekt deze in zowel de breedte als de lengte en sluit het laken perfect aan in de hoge hoeken van het watermatras. Daarnaast vormt het laken zich, net als het watermatras, volledig naar uw lichaam. Hierdoor heeft u geen last van vouwen en plooien in het laken. Het witte hoeslaken is gemakkelijk te combineren met uw andere beddengoed.