Vivera Showroom Apeldoorn

Onze waterbedshowroom is op werkdagen van 9.00 t/m 17:30 gewoon geopend

We nemen continu alle voorzorgsmaatregelen in acht. Dat betekent dat de richtlijnen van de overheid en het RIVM binnen Vivera Waterbedden streng worden nageleefd. Hierdoor is het voor ons mogelijk om onze showroom geopend te houden.

Onze adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van een deskundig advies afgesteld op uw persoonlijke wensen. Op werkdagen bent u tussen 9.00 en 17.30 uur welkom in onze showroom. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.

Wilt u een afspraak maken buiten openingstijden of in het weekend? Neem dan even telefonisch contact met ons op. Bel 02 402 3073.

In de unieke showroom van Vivera Waterbedden te Apeldoorn van maar liefst 250 m2 vindt u waterbedden in diverse uitvoeringen en opstellingen. Van eenvoudig, functioneel tot zeer luxueus. Van klassiek tot ultramodern. Alle waterbedmogelijkheden staan opgesteld in Apeldoorn. U kunt hier alle stabilisaties testen en samen met uw persoonlijke slaapadviseur uw droomwaterbed samenstellen. Onze getrainde adviseurs hebben ruim 15 jaar waterbed ervaring.

Actie: Brandstofkostenvergoeding

Wij waarderen uw bezoek aan onze showroom in Apeldoorn enorm. Wij ontvangen klanten vanuit heel Nederland en Belgiƫ voor het beste waterbed advies. Een bezoek aan Apeldoorn mag geen drempel vormen en daarom vergoeden wij bij aankoop van een waterbed uw brandstofkosten.

  • Afspraak buiten openingstijden? Dat is uiteraard mogelijk.
  • Ontdek alle mogelijkheden van uw nieuwe Vivera Waterbed.
  • Deskundig advies van getrainde waterbedadviseurs.
  • Gratis parkeergelegenheid.
  • 250 m2 waterbedinspiratie.
Adres

Sleep 21 B.V.
Het Rietveld 57C, 7321 CT Apeldoorn
U kunt bij ons kosteloos parkeren

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden
Maandag 09:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:00 - 17:30 uur
Woensdag 09:00 - 17:30 uur
Donderdag 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Feestdagen gesloten

Indien u direct advies wenst bij uw bezoek, raden wij u aan om even telefonisch te laten weten dat u langskomt voor een bezoek aan de showroom. Wij maken dan voldoende tijd voor u vrij om u uitgebreid te kunnen informeren en adviseren, bel: 02 402 3073.

Showroom met adviseur

Overzicht Vivera showrooms

Kom proefliggen in onze showroom in Apeldoorn (NL) en ontdek wat slapen op water voor u kan betekenen. Onze showroom bevindt zich in centraal gelegen en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Op onze locatie staat zowel het model Elegance Box als het model Royal Box opgesteld in verschillende stabilisaties. Door proef te liggen kunt u eenvoudig de verschillende stabilisaties vergelijken.

Bezoek onze
Showroom
Showroom met adviseur