Onze garanties

14 dagen op zicht

U ontvangt uw bestelling 14 dagen op zicht in huis. Mocht u niet tevreden zijn over het Vivera waterbed (of onderdeel) dan kunt u alles in de originele verpakking, zonder opgaaf van reden, retour sturen naar Vivera. Wij storten het aankoopbedrag terug zodra wij het product hebben ontvangen.

90 dagen op proef

U kunt 90 dagen proefslapen op uw nieuwe waterbed. Zo merkt u bijvoorbeeld of de stabilisatie optimaal is voor uw wensen en of u überhaupt lekker op een waterbed slaapt. Bent u niet tevreden, dan stuurt u het product retour. Van het aankoopbedrag wordt dan € 150 ingehouden. Het restant ontvangt u retour op uw rekening.

Let op: Voor beide garanties geldt, dat de kosten voor het retour zenden en de eventuele kosten van een monteur niet worden vergoed.

10 Jaar Garantie

Bij een Vivera Waterbed kunt u rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit. In plaats van het inkopen van ongecontroleerde materialen of onderdelen van dubieuze kwaliteit, ontwikkelt Vivera in tegenstelling tot veel andere waterbedleveranciers in een eigen beheer. Alle waterbedden zijn door Vivera zelf ontworpen. Alle onderdelen zijn optimaal op elkaar afgestemd en onderworpen aan strenge controles. Hierdoor kan Vivera zich meten met de beste waterbedmerken van Europa.

Als u een waterbed(onderdeel) koopt bij Vivera, kunt u rekenen op de beste garanties. Hieronder ziet u waar de garanties betrekking op hebben.

  • 10 jaar garantie op de lasnaden van het watermatras
  • 5 jaar garantie op de verwarming Carbon Heater
  • 2 jaar garantie op de veiligheidsvoering, schuimrand, tijk, bodem en meubelopties