Toggle Nav
Vivera België België Vivera Nederland Nederlands

Carbon Heater Digitaal

Schrijf een review

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over:Carbon Heater Digitaal

Carbon Digitaal IQ - De slimste verwarmer

Het beste resultaat met slim energiebeheer (Vermogen: 240 Watt)

De Carbon Digitaal IQ is het slimste jongetje uit de klas en heeft een verbluffende uitstraling. Het verwarmingssysteem beschikt over een unieke processor. Daarmee wordt de stroom automatisch ingeschakeld en bij het behalen van de gewenste temperatuur, ook weer volledig uitgeschakeld. Zo is de Carbon Digitaal IQ beter voor het milieu en beter voor uw energierekening. Bovendien slaapt u niet onnodig op stroom. De Carbon Digitaal IQ is geschikt voor zowel hardside, als softside waterbedden met een minimale diepte van 5 cm.

Uw comfort tot in de puntjes geregeld

Design en functionaliteit ontmoeten elkaar in de Carbon Digitaal IQ. Met de uitstraling van Porsche is de thermostaateenheid een juweel aan uw bed. Maar bij het ontwerpen is niet alleen naar uitstraling gekeken. Zo blijkt het verlichte display voor veel gebruiksgemak te zorgen in de vaak schemerige slaapkamer. Verder kent de 'IQ' een zeer nauwkeurige instelling van 0,1ºC exact, binnen een temperatuurbereik van 24ºC tot 36ºC. Met de ingebouwde wekker- en timerfunctie, stelt u de verwarming van uw waterbed in volgens uw eigen wensen. Met de intelligente netvrijschakeling gebruikt het Carbon Digitaal IQ verwarmingselement geen elektriciteit op de momenten dat er niet wordt verwarmd. Natuurlijk kunt u het aan- en uitschakelen ook instellen via de timerfunctie.

De beste materialen voor uw waterbed

Het robuuste karakter van de Carbon Digitaal IQ komt terug in de materiaalkeuze. Het flexibele verwarmingscarbon is uitermate sterk en waterdicht volgens de hoogste normen . Niet voor niets ontvangt u maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie. Het grote oppervlak van het verwarmingselement zorgt voor een gelijkmatige warmteoverdracht en gering energieverbruik. Mocht er een storing of defect optreden, dan is de thermostaat met een paar simpele handelingen los te koppelen van het verwarmingselement. Hierdoor is de thermostaat eenvoudig te verwisselen voor een andere thermostaat. Dit bespaart u het compleet demonteren van uw waterbed.

Hoge kwaliteit en veiligheid

De Carbon Digitaal IQ wordt geproduceerd in Duitsland en is TÜV-GS en ISO gecertificeerd. Alle materialen zijn afgestemd op het waterbed om slijtage en belasting van het vinyl tot een minimum te beperken. Het verwarmingselement is uitgevoerd met een 3-voudige beveiliging tegen oververhitting. De waarde van elektromagnetische velden is te verwaarlozen. Deze ligt 10.000 keer lager dan de grenswaarde die voor personen met een pacemaker is gesteld.

  • Vivera geeft de voorkeur aan Carbon Heater verwarmingen
  • Vivera waterbedden is importeur van Carbon Heater verwarmingen in de Benelux
  • Vivera Waterbedden levert in al haar waterbedden standaard Carbon Heater verwarmingssystemen

Zelf monteren of laten installeren?

Wilt u de verwarming zelf monteren? Prima! De verwarming is gemakkelijk te installeren onder uw waterbed. Houdt er wel rekening mee dat het watermatras hierbij waarschijnlijk geleegd moet worden. Wanneer u het monteren liever overlaat aan één van onze ervaren monteurs, regelen wij dat natuurlijk graag voor u. Onze monteurs zullen in dit geval de verwarming(en) netjes voor u vervangen. Bovendien geven de monteurs altijd waardevolle tips en adviezen over het gebruik van de verwarming, het onderhoud- en gebruik van uw waterbed, zodat u zo lang mogelijk van uw waterbed in optimale conditie kunt genieten. Wanneer u kiest voor montage door één van onze monteurs dan neemt de monteur 24 uur na bevestiging van uw bestelling contact met u op om een afspraak te maken voor het leveren en monteren van uw waterbed. Dit kan al binnen 5 werkdagen na bevestiging van de bestelling. De monteur spreekt dan een dagdeel met u af waarop hij mét het product bij u langskomt, zodat u voor levering en montage maar 1x thuis hoeft te blijven.

LET OP: Bestelt u meerdere waterbed onderdelen voor hetzelfde waterbed? Dan hoeft u maar voor 1 onderdeel de montage te selecteren.

Prijs van jouw geconfigureerde waterbed:
Prijs incl. BTW
Ben je tevreden met jouw geconfigureerde product? Plaats hem in je winkelmand en bekijk daar het overzicht van jouw keuzes.
Prijs incl. BTW
€ 179,00
Op werkdagen voor 17:30 uur besteld, volgende werkdag in huis
Advies nodig? Bel 02 402 3073

Op werkdagen beschikbaar van 09.00 - 17.30u.