Toggle Nav
Vivera Belgi├ź Nederlands Vivera Nederland Nederlands

Onderwerp

Een Waterbed voor Make-A-Wish Nederland

Enige tijd geleden kregen wij een telefoontje van de stichting Make-A-Wish Nederland (eerder bekend als stichting Doe Een Wens). Make-A-Wish Nederland zet zich in voor kinderen met een ernstige, terminale ziekte. Kinderen mogen een wens doen en Make-A-Wish Nederland probeert deze wens uit te laten komen. Denk hierbij aan een jongen die zijn favoriete voetballer wil ontmoeten of een meisje dat graag eens een dagje met Jan Smit op stap wil. Deze dag staat volledig in het teken van het kind. Zo kan een kind even vergeten dat het ziek is en genieten van een dag vol aandacht. Make-A-Wish Nederland belde naar Vivera Waterbedden omdat zij een wens van Fleur hadden ontvangen. Fleur lijdt aan het syndroom van Rett en was destijds 6 jaar oud. Het syndroom van Rett is een vrij zeldzame, aangeboren aandoening die vrijwel alleen bij meisjes voorkomt en die leidt tot ernstige geestelijke en lichamelijke invaliditeit.

Make-A-Wish Nederland organiseerde samen met haar ouders een complete wensdag voor Fleur. Terwijl Fleur met haar ouders naar Beekbergen ging om in Park Spelderholt gebruik te maken van de snoezelruimte, was de montagedienst van Vivera Waterbedden onderweg om een waterbed in haar kamer op te zetten. Fleur kan nu iedere dag lekker snoezelen en ze hoeft er het huis niet voor uit. Een waterbed om in te snoezelen is ideaal voor dit meisje. Door het syndroom van Rett heeft Fleur vaak last van spanning in haar lichaam. Op een waterbed kan zij heerlijk tot rust komen. De warmte van het water geeft een behaaglijk gevoel en het deinen wordt als zeer prettig ervaren. Omdat het waterbed het lichaam van Fleur perfect ondersteunt heeft zij geen last van drukpunten op haar lichaam en kan ze heerlijk languit rusten. De montagedienst van Vivera Waterbedden heeft het waterbed bij Fleur geïnstalleerd waarna andere partijen de persoonlijke snoezelkamer hebben afgemaakt met een projector, geluidsinstallatie en schitterende aankleding in de stijl van de Teletubbies.

Wij zijn erg blij dat wij aan de wens van deze schat hebben kunnen meewerken. Wij hebben op het blog van Fleur en haar familie gelezen dat zij nog iedere dag plezier beleefd aan het Vivera waterbed in haar snoezelkamer. Wij hopen dat ons waterbed iedere dag de dromen van Fleur mag laten uitkomen!