Toggle Nav
Vivera Belgiƫ Nederlands Vivera Nederland Nederlands

Onderwerp

Review Facebook winnaar

Wij ontvingen dit mooie bericht van Debby, de winnaar van onze Facebook winactie:

Goedemorgen Vivera Waterbedden,

Op 21 november zagen wij het bericht op Facebook dat mijn moeder (Rene-Carla Heurter) had gewonnen met de Facebook actie! Ik liep met de hond buiten en zag het bericht staan op Facebook, ik geloofde het eerst niet! Zo blij dat mijn moeder dit bed had gewonnen!! Ik belde haar direct op om haar te verrassen met dit blijde nieuws! Ze reageerde helemaal blij en zei opeens... "Omdat jij het in je rug hebt, gun ik jou dit bed" Ongelofelijk blij natuurlijk!!! Wat gaaf!!

Mijn moeder belde daarna al snel naar jullie toe om wat dingen af te spreken, ik kreeg jullie daarna ook aan de telefoon. Ik mocht al mijn smaken en wensen doorgeven, jeetje wat een service! Ik koos voor de maat 180x220, 100% stabilisatie met lendesteun, een wit achterbord en licht houten omlijsting onder het bed. Mijn dag kon natuurlijk niet meer stuk, ik belde mijn man.. en geloofde zijn oren niet! Helemaal blij!!

De donderdag erna hadden we een afspraak gemaakt met de monteur, die ons bed kwam installeren. Ik had lekker koffie gezet en hem snoepjes gegeven want hij werkte zo hard in zijn 1tje! En snel ook!! Dat was echt niet normaal. Hij ruimde na dat hij klaar was met installeren ook alles op, mijn complimenten! Hij legde mij uit wat ik daarna met onderhoud moest doen. Om de 3 maanden het matras schoon maken met speciale (ook erbij gekregen) vinylreiniger en om de 6 maanden conditioner voor in het water tegen algen. Ook legde hij de termostaat uit, hoe ik die het beste kon gaan gebruiken. Daarna heeft hij foto's genomen van mij en mijn moeder op en naast het bed.

 

's avonds gingen mijn man en ik naar bed, heerlijk in een warm bed! We hebben geslapen als een roosje! En beide waren we onwijs uitgerust! Ik heb veel minder rug klachten en ben daar erg blij mee. Ik loop namelijk al zo lang te sukkelen met mijn rug.

Ik geef jullie bedrijf een 10, de service, vriendelijkheid en het monteren ook een 10! Jullie zijn toppers! Ik bedank jullie heel erg voor dit onwijs mooie, maar ook zeker heerlijke bed. Ik kan hem nu al niet meer missen haha!

Vele groetjes,

Debby Hellmig - Heurter

Wij willen Debby bedanken voor deze mooie review en wensen haar nog heel veel plezier met haar nieuwe waterbed toe!