Toggle Nav
Vivera België Nederlands Vivera Nederland Nederlands

Onderwerp

Het waterbed: voordelig op elk vlak

Oorsprong

De afgelopen jaren is het waterbed in Nederland steeds populairder geworden. In eerste instantie werd het waterbed ingezet voor langdurig zieken, maar al snel werd duidelijk dat de voordelen voor iedereen zijn. Ook voor jou!

De voordelen

Het slapen in een waterbed heeft significante voordelen ten opzichte van elke andere slaapmethode. De ondersteuning, het comfort en de warmte dragen bij tot een ontspannen houding. Word ook uitgerust wakker!

Betere slaaphouding

Door de volledige lichaamsondersteuning beleeft een waterbedslaper ultieme ontspanning. Woelen en draaien behoren tot het verleden. Je wordt uitgerust wakker.

Volledig instelbaar

De waterbedslaper kan zelf de watertemperatuur instellen voor optimaal slaapcomfort.  Kies voor behaaglijk warm in de winter en heerlijk koel in de zomer! Tweepersoonswaterbedden kunnen worden voorzien van gescheiden compartimenten. Verstandig als de partners in gewicht verschillen of andere eisen stellen aan de stabilisatie en temperatuur.

Hygiënisch

In tegenstelling tot alle andere bedden trekt er geen stof, zweet, bacteriën en huisstofmijt in een watermatras. Het slaapoppervlak is schoon! Ook het water blijft fris door de toevoeging van conditioner. Bacteriën en algen krijgen geen kans. Met een waterbed ben je verzekerd van optimale hygiëne!

Lange levensduur

Een watermatras gaat 15 tot 20 jaar mee. De levensduur van een ‘gewoon’ matras is ongeveer de helft. Met jouw keuze voor een waterbed kies je dus naast optimaal slaapcomfort ook meteen voor duurzaamheid!

Eenvoudig te onderhouden

Onderhoud van het waterbed volstaat met het toevoegen van een flesje conditioner per half jaar en het reinigen van het matras met vinylreiniger. Gemak staat voorop!

Weldaad voor het lichaam

Een waterbed ondersteunt jouw lichaam op de best mogelijke manier. Wanneer je op een waterbed ligt verplaatst het water zich, zodat het precies jouw lichaamsvorm aanneemt. De ideale ondersteuning voor de rug. Het waterbed zorgt ervoor dat je sneller inslaapt en een diepere slaap bereikt. Word uitgerust wakker!

Wil je persoonlijk advies? Bel, mail of volg ons op Twitter.