Er bestaan een heel aantal fabels rondom 'slapen'. In dit blog artikel gaan we hier op in en bespreken we een aantal van deze fabels.

Lees verder »

Er bestaan een groot aantal vooroordelen over waterbedden waar mensen nog steeds in geloven. Dit zijn meestal mensen die nog nooit op een waterbed hebben geslapen. Ze zien hun vooroordelen bevestigd in de spookverhalen die rondgaan op internet. Een heel groot vooroordeel over waterbedden zijn de stroomkosten. Veel mensen denken dat ze een fortuin kwijt zijn aan stroomkosten voor het waterbed. Gelukkig is dit niet correct. Lees meer over dit onderwerp in dit blogartikel.

Lees verder »

Een waterbed staat voor kwaliteit, optimale ondersteuning, hygiëne en comfort. De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit 5 verschillende stabilisaties, namelijk 0%, 60%, 80%, 100% of 120% gestabiliseerd. Maar wat is die stabilisatie nou precies?

Lees verder »

Tegenwoordig heeft u de keuze uit ontzettend veel verschillende soorten bedden. Wat zijn nou eigenlijk de voordelen van het slapen op een waterbed? Lees het hier!

Lees verder »

Vandaag kregen wij een reactie van de winnaar van onze Facebook actie! Ze beschrijft in dit artikel hoe zij deze winactie heeft ervaren.

Lees verder »

Fantastisch! Vivera Waterbedden heeft een nieuwe mijlpaal bereikt: 2500 positieve beoordelingen op eKomi

Lees verder »

Het bed delen met uw partner klinkt allemaal leuk en aardig, vooral in de begin periode. Maar dit kan nog wel eens voor irritaties zorgen: dekens afpakken, snurken, noem het maar op. Het kan u zelfs een paar uur slaap per nacht kosten!

Lees verder »

Heeft u moeite om op tijd wakker te worden 's ochtends? Moet u zich vaak haasten omdat u de snooze knop nét één keer te vaak heeft in gedrukt? Lees dan onze 8 tips om vroeg op te staan.

Lees verder »
Vivera Waterbedden Facebook Win Actie

Op 12 november begonnen wij met een zogenaamde Facebook Share, Like & Win actie. Met deze actie verlootten wij een compleet Elegance waterbed. Lees hier hoe dit in zijn werk ging en wie er vandoor is gegaan met die prachtige bed!

Lees verder »
Onze onderhoudsproducten

Het watermatras van een waterbed is normaal gesproken een zeer duurzaam en betrouwbaar product. De kwaliteit van de watermatrassen vandaag de dag gaat zelfs zo ver dat een waterbed, indien goed onderhouden, makkelijk 15 jaar meekan. Het waterbed is daarnaast ook een vrij robuust  meubelstuk. Maar net als bij ieder ander voorwerp in een huishouden levert materiaal door de jaren heen aan kwaliteit in. Het watermatras gaat kleine krasjes op het oppervlak vertonen of het kunststof begint poreus aan te voelen. Deze tekenen van verslijt gaat u tegen met speciale onderhoudsmiddelen.

Over deze middelen en nog veel meer tips om jarenlang plezier te hebben van uw waterbed gaat dit blog.

Lees verder »